مواد غذایی برای تقویت سیستم ایمنی-بخش دوم
در مطلب قبلی به این سوال پرداختیم که چه مواد غذایی بخوریم تا سیستم ایمنی مان تقویت شود؟
در این نوشته با یک ماده مفید دیگر آشنا میشویم.
۲) چای سبز: green tea
در مطالعات پزشکی مشخص شده است که چای سبز به دلیل دارا بودن پلی فنول میتواند مسیرهای ایجاد التهاب در بدن را کاهش دهد.
بر همین اساس در بیماری هایی که با التهاب و بهم ریختگی فعالیت سیستم ایمنی همراه است، میتواند موثر باشد.
باعث کاهش بروز سرطان، کاهش چاقی و کاهش التهاب و درد مفاصل در بیماری های روماتیسمی شود.
چای سبز باعث تعدیل پاسخ سیستم ایمنی میگردد( immunomodulatory effect)
در مصرف چای سبز نباید زیاده روی کرد چون میتواند منجر به سردرد، اختلال خواب و مشکلات گوارشی شود.
مصرف زیاد چای سبز در بارداری میتواند منجر به سقط جنین شود.
میزان توصیه شده چای سبز در روز ۳ تا ۴ فنجان در روز است.
این مطلب ادامه دارد…
نظر بدهید
(0 نظر)